nieuwbouw

Nieuwbouw

Bouw-Aannemersbedrijf Ligthart realiseert kleine nieuwbouwprojecten zoals het bouwen van een schuur of garage.

nieuwbouw

Renovatie

Uw verouderde panden of woningen renoveren wij, zodat het weer voor jaren mee kan en aan de nieuwe eisen voldoet

aanbouw

Aanbouw

Bouw-Aannemersbedrijf Ligthart kan ook een aanbouw of woning uitbreiding voor u verzorgen, zodat u aan het einde van het project alleen maar hoeft te genieten van de extra ruimte.

verbouw

Verbouw

Wij verzorgen kleine verbouwingen in een huis/pand die vaak samen gaan met een aanbouw.
Denk hierbij ook aan de verbouwing van een badkamer of toilet.

veranda

Veranda's

In de avond uren lekker lang buiten blijven zitten? Wij realiseren een mooie veranda waar u heel lang plezier van kunt beleven.

dakkapel

Dakkapel / Dakopbouw

Als u denkt aan woning uitbreiding, maar de ruimte op het huis is beperkt, dan is een dakkapel of dakopbouw misschien wel een mooie uitkomst. Het biedt extra ruimte op zolder, in de slaapkamer of badkamer.

houtrot

Houtrot herstel / Beglazing

Heeft u verouderde kozijnen? Wij vervangen de kozijnen en ramen waar nodig of herstellen de houtrot, zodat het kozijn weer jaren mee kan.

Glas dat kapot, verouderd of lek is vervangen wij ook voor u. Natuurlijk komen we het zelf opmeten en plaatsen wij ook het nieuwe glas.

interieur

Interieur bouw

Wilt u een kast, opberg ruimte of misschien wel kamer en suite deuren in huis? Bouw-Aannemersbedrijf Ligthart maakt alles op maat voor u. Maar ook als de deuren in huis wilt vervangen kunt u altijd bij ons terecht.

advies

Advies

Bouw-Aannemersbedrijf Ligthart is een bedrijf met kennis en contacten over en rondom de bouw. Heeft u vragen of advies nodig? Neem gerust contact met ons op! Wij komen graag langs om uw vragen te beantwoorden of advies te geven over de opdrachten.